02/08/2019
Houston Rockets introducerade Russell Westbrook för media förra veckan, där de sista bitarna i deras kärna kom på plats. Laget kommer nu att ha Westbrook, James Harden och Clint Capela under kontrakt under minst de kommande tre säsongerna, och kanske mer, beroende på spelarens alternativ.   Men som jag har skrivit under det senaste året, kommer nästa stora beslut för laget att kretsa kring den fria byråns status för vakten Eric Gordon.   Houston Rockets i..
12/06/2019
Houston Rockets kommer att ha flera representanter eftersom Team USA börjar träna lägret här om några månader. Vem kommer sannolikt att göra slutklippet för truppen? Houston Rockets finns i butik för ännu en upptagen sommar. En del av busyness kommer att komma med offseasonen flyttar laget ser ut att göra medan det finns några roliga, som Rockets har tre representanter för Team USA träningslägret som kommer att äga rum i början av augusti.   James Harden är ..
24/05/2019
Under de senaste två säsongerna har de spelat på en elitnivå, ledt av förmodligen spelets bästa offensiva spelare Billiga Houston Rockets Basket tröjor, och har varit den största utmanaren till Golden State Warriors tron. Men media fortsätter att hata på James Harden och Rockets. Som ett resultat ser de på vad det här laget har lyckats åstadkomma.   När Kevin Durant gick med i Warriors sommaren 2016 vred han NBA-världen på huvudet. Plötsligt kunde Cleveland Caval..
16/04/2019
När Houston Rockets börjar sin playoff run i 2019, vill de göra en djup springa i eftersäsongen och ta ett mästerskap till Houston.   De kom till en bra start på söndag genom att slå ut Utah Jazz 122-90 i Game 1 i deras första runde playoff-serie.   Västet styrs av den två-tiden försvarande mästaren Golden State Warriors. Om du vill vinna en titel måste du gå igenom dem.   Tidigare NBA-mästare Kendrick Perkins gick med i ESPNs Adrian Wojn..
18/02/2019
Under de senaste två månaderna har James Harden placerat sig i sällsynt företag. Den sju-tiden all-stjärnan gjorde minst 30 poäng i sitt 31: e efterföljande match och binder Wilt Chamberlain (1962) till den näst längsta strejken i NBA-historien.   Onsdagskvällen lade den regerande MVP en annan klassisk prestation till sitt CV och scorade 42 poäng i ett spel mot Minnesota Timberwolves. Men som Harden glada fans genom att spela in sin 22: a 40-poängs prestanda för säs..
27/12/2018
Atlanta Hawks försöker någonting nytt under sina senaste tre matcher den här säsongen och spelar bra basket. Hawksna har tittat sammanhängande och vann tre i rad för Coach Pierce.   Atlanta Hawks sitter 12: e öster vid (9-23), med tre av sina 9-vinner som kommer i sina tre sista matcher. Nu kommer Hawksna ta en segersträcka tillbaka till Atlanta som de tar på ett playoff-bundet Pacer-lag.   Titta på hökarna sätta ihop tre segrar i rad har varit roliga f..
05/11/2018
Utan skadad basket internationellt hotar Dirk Nowitzki Dallas Mavericks igen en konkursperiod i NBA.   Efter en desperat prestanda på 106: 118 mot New York Knicks och samtidigt sjätte nederlag i serie, är stämningen bland texanerna irriterad. "Vad vi visade i kväll var väldigt nedslående," skedde tränare Rick Carlisle. "Jag tar ansvar för hur mitt team har utfört och kämpat."   Efter de enda 24 framgångarna från 82 matcher i fjol skulle allt vara bättre..
08/10/2018
Med två preseason-spel ner och två att gå Billiga Dallas Mavericks Basket tröjor, vet Mavericks exakt vad de har att göra med Luka Doncic som de kryper mot reguljärsäsongen.   De måste slå Europa ur honom.   Vi menar det på det mest respektfulla sättet möjligt och strängt i basket.   I sin första NBA-åtgärd har 6-8 Doncic imponerat alla med sin kreativitet, hans skytte och hans klokt-över 19-åriga sätt att spela spelet.   ..
17/09/2018
1998 års NBA-offseason var galen. Michael Jordan skulle gå i pension för andra gången efter att ha vunnit sin sista ring som en Bull. NBA: s kommande säsong skulle förkortas till endast 50 matcher på grund av det tredje locket i decenniet. Spelarföreningen ville helt enkelt höja taket på löner, ägarna ville spara pengar. Ligan avbröt 1999 NBA All-Star-spelet och David Stern var uppenbarligen i shambles efter Jordaniens avgång. Mitt i allt detta letade Scottie Pippen efter ett ny..
06/09/2018
När du skriver in den andra delen av ett nytt kapitel för OKC Billiga Oklahoma City Thunder Basket tröjor Thunder, kan vi bara hoppas att det fortfarande kommer bra saker att komma. Men om förra året lärde oss något, kan inget resultat uteslutas.   Vad som hände med den gamla skolan, hårdnosad basket när motståndarna hatade varandra och skulle göra någonting för att vinna? Svaret på denna fråga är Russell Westbrook. Oberoende av situationen när Westbrook ta..
24/08/2018
Regerande NBA MVP James Harden ser ingen anledning till varför Carmelo Anthony kommer att ha några problem som passar in i Houston Rockets.   Prata med spelarna Tribune, Harden sa att det blir "lätt" att acklimatisera Anthony i rotationen eftersom Rockets är ett lag med "många höga IQ-killar runt" redan.   Raketterna tillkännagav Anthonys undertecknande den 13 augusti efter att Atlanta Hawks köpt ut det sista året i sitt kontrakt förra månaden.   ..
08/08/2018
James äldsta son, Brownie, valde att gå med i Crossroads Middle School i Santa Monica-området i Los Angeles. Detta är en Los Angeles basketskola där Brownie kommer att börja ett nytt liv av lärande och basket, och det är här James är i år. En av de viktiga anledningarna till att välja Lakers på sommaren Billiga Cleveland Cavaliers Basket tröjor. Han hoppas att hans son kommer att få en bättre basketutbildning och hoppas kunna konkurrera med varandra i framtiden.   ..
01/08/2018
På lördagen blev jag gift. Mina vänner gjorde en perfekt dag både hilarious och autentisk genom att säkra och läsa ett uttalande från Houston Rockets General Manager Daryl Morey under bröllopsceremonin.   Jag växte upp till Houston Rockets-spel på toppmötet NBA tröjor, sedan Toyota Center. Jag lyssnade på 1994-mästerskapet på radion från ett Boy Scout sommarläger. 1995 års titel såg jag medan jag stod på ett soffbord.   Under college såg jag en g..
06/04/2018
Quinn Cook är en av de positiva överraskningarna hos Golden State Warriors. The Guard spelar fortfarande med en tvåvägskontrakt, men mästaren vill göra detta till ett riktigt flerårigt kontrakt.   Detta rapporteras av Chris Haynes och Marc J. Spears från ESPN. Följaktligen kommer krigarna att rapportera utförandet senast den 10 april för att använda Cook i slutspelet. Det finns redan en överenskommelse om ett arbetsdokument i två år.   Två-kontraktet ..
17/01/2018
Enligt New York Times avslöjade reporteren Mark-Stein att Cavaliers nyligen fattat rekord, enligt informerade källor, transaktionsfristen, Cavaliersna åtminstone en affär.   Riddarna går inte bra på sistone, med bara två segrar och åtta förluster under de senaste 10 matcherna, inklusive ett antal förluster till slutspelet. Nyligen missade kavallerarna 14 poäng till Celtics och förlorade 34 poäng till Raptors som saknade Lori och Ibaka. Efter att ha förlorat till kri..
18/10/2017
Dallas Mavericks beslöt på måndag att omvandla Gian Clavells kontrakt till en tvåvägskontrakt. Detta gjorde roster i Dallas officiella rubrik in i hemöppnaren på onsdagskvällen.   Med Clavell att flytta in i den sista tvåvägsfläcken NBA tröjor, menade detta att alla Salah Mejri, Jeff Withey och Maxi Kleber gjorde den officiella 15-maniga rosteren. Detta är förutom Josh McRoberts, Dwight Powell och Nerlens Noel som alla kommer från bänken också.   Det..
02/09/2017
Tidigare Rockets kraft framåt och fan favorit Chuck Hayes har återvänt till laget som prospelspersonal scout Billiga Houston Rockets Basket tröjor.   Hayes, som hade en liknande position med Denver Nuggets förra säsongen, kommer att fortsätta att utvärdera NBA och andra spelare för Rockets, med lite arbete i spelarutveckling, sade Rockets vice president Gersson Rosas.   "Vi värdesätter honom inte bara som en spelare men hans profil och hans bakgrund är ex..
03/08/2017
Pop-superstjärnan Beyonce, en inhemsk Houston, slår ut en investering i National Basketball Association's Rockets, enligt personer som är bekanta med saken.   Raketsägare Les Alexander, en tidigare bandhandlare, sa att han förra månaden sålde laget med en uppsving i franchisevärden på sport. Klubbens popularitet i Kina kan driva försäljningspriset över rekordet 2 miljarder dollar Steve Ballmer betalade för Los Angeles Clippers för tre år sedan.   Alexa..
05/07/2017
New Orleans Pelicans front office gjorde det häftigt att deras nr 1-prioritet denna offseason låste upp Jrue Holiday på lång sikt. De uppnådde det målet den 1 juli genom att återteckna Holiday till en rejäl femårig, $ 126 miljoner förlängning.   Med förlängningen har pelikaner lockat sig in i en kärna av Anthony Davis, Jrue Holiday och DeMarcus Cousins. Det är en mycket begåvad kärna, men Pelicans väg till slutspelet blir hårdare på dagen.   Fello..
09/06/2017
Miami Heat har meddelat att den officiella 2017 Heat Draft Party kommer att hållas på AmericanAirlines Arena torsdagen den 22 juni med dörröppning klockan 18:00.   Utkast till fester på AA Arena är alltid en rolig tid och det här året kommer inte att vara något undantag Billiga Miami Heat Basket tröjor, eftersom Heat Nation välkomnar den nyaste spelaren i veckan. De första 2000 fansen kommer att få en gratis T-shirt för konsertpartiet och evenemanget är gratis, lik..
26/05/2017
Välkommen till den uppdaterade Blazer's Edge! För att fira det nya Portland Trail Blazers NBA tröjor utseendet på våra idrottsgrupper, delar vi historier om hur och varför vi blev fans av våra favoritlag. Om du vill dela din historia går du vidare till FanPosts för att skriva ditt eget inlägg. Varje FanPost kommer att ingå i en ritning för att vinna ett $ 500 Fanatics presentkort. SBNation samlar alla historierna här och presenterar de bästa i vårt nätverk också. Kom och..
15/05/2017
Redaktörens anteckning: SportsDays Eddie Sefko skrev nyligen en serie kolumner som kroniserade Mavericks NBA-utkast till lotteriplock. Med årets lotteriedagar bort tar vi tillbaka det. Mavericksna har inte en ny historia om att vara i NBA-utkastet lotteri, men i deras tidigare inkarnation hade de en lång historia om att hoppas på pingpongbollens gudar att se positivt på dem. Tyvärr gjorde de inte. Faktum är att deras historia i lotteriet är allt annat än storied. Men ..
05/05/2017
WASHINGTON - Guard Bradley Beal anser att Washington-guiderna måste "trycka tillbaka" mot Boston Celtics 'physicality om NBA tröjor guiderna hoppas att rallya från ett 0-2-underskott i en semifinal-serie i Eastern Conference.   Beal var begränsad till 14 poäng på 4-of-15-skytte på 47 minuter och missade en summer-beater i slutet av reglering i Washingtons övertidsförlust i Game 2 på tisdag.   Talade vid Washingtons morgonskytte innan torsdagens spel 3 ..
01/05/2017
  Här är de bästa och värsta ögonblicken från Wizards 123-111-förlust till Celtics i Game 1 i deras andra omgångsserie på söndag.   Värsta dagger: Avery Bradley slog skottklockan med en trepekare med 2:06 kvar, stal bollen från John Wall på Washingtons efterföljande besittning och matade Jae Crowder för en lätt hink som gav Celtics en 14-punkts ledning. Trollkarlarna skulle inte hota igen.   Bästa poängvaktstrid: Wall färdig med 20 po..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis