Mitt bröllop presenterade en överraskning uttalande från Daryl M

01/08/2018 0
På lördagen blev jag gift. Mina vänner gjorde en perfekt dag både hilarious och autentisk genom att säkra och läsa ett uttalande från Houston Rockets General Manager Daryl Morey under bröllopsceremonin.
 
Jag växte upp till Houston Rockets-spel på toppmötet NBA tröjor, sedan Toyota Center. Jag lyssnade på 1994-mästerskapet på radion från ett Boy Scout sommarläger. 1995 års titel såg jag medan jag stod på ett soffbord.
 
Under college såg jag en gång upp från ett kortbord i ett mindre än licensierat Houston-pokers hus och igenkände Matt Maloney och satte sig vid bordet.
 
Vid 33 års ålder kan jag fortfarande bära Clyde Drexler blå tröja. Jag fick min födelsedag i gymnasiet. Jag är monstret som äger en Rockets-tröja för sin katt och de senaste fem åren har jag varit en ojämn författare för The Dream Shake.
 
Livet tar några roliga varv. Jag lämnade Houston för 11 år sedan och har bott i 7 stater sedan dess. Jag är upphetsad att ha blivit förälskad i min fru och hennes hemland Montana, där vi bor.
 
Föreställ dig min förvåning när du står i ett fält på en bergsklättring i Montana, en vän som jag har haft sedan grundskolan bryter ut ett gratulationsbröllop för bröllopet från Daryl Morey under ceremonin.
 
Jag måste tacka Dr Sam Cook som säkrade uttalandet och är stolt över Edinburg, Texas och Michael Jaynes, en livslång vän som ägde Dreamcast spelade vi otaliga matcher av NBA 2K på. Inte NBA 2K serien, den ursprungliga NBA 2K med Allen Iverson på omslaget.
 
Åh ja, och Daryl Morey. Inte bara är han NBA: s bästa chef Billiga Houston Rockets Basket tröjor, men någon som är klart villig att omfamna sin konstiga kändis och låta andra ha det bra med det.