James Harden säger att lägga Carmelo Anthony till raketer kommer

24/08/2018 0
Regerande NBA MVP James Harden ser ingen anledning till varför Carmelo Anthony kommer att ha några problem som passar in i Houston Rockets.
 
Prata med spelarna Tribune, Harden sa att det blir "lätt" att acklimatisera Anthony i rotationen eftersom Rockets är ett lag med "många höga IQ-killar runt" redan.
 
Raketterna tillkännagav Anthonys undertecknande den 13 augusti efter att Atlanta Hawks köpt ut det sista året i sitt kontrakt förra månaden.
 
Redan innan Anthony gick officiellt till Houston har Harden pratat om hur lätt hans övergång till laget skulle vara Billiga Houston Rockets Basket tröjor.
 
"Det handlar om kommunikation", berättade Harden i juli. "Självklart finns det många egos, en hel del talang. Men en del av det måste offras för att vi ska komma till vart vi behöver gå. Självklart vet alla i världen vad Carmelo ger, hur begåvad och begåvad han är , och han har fortfarande mycket mer att gå. "
 
Anthony största utmaning kommer att få sin scoring touch tillbaka. 10-timmars All Star var en karriär-låg 16,2 poäng per spel och sköt en karriär-värst 40,4 procent med Oklahoma City Thunder förra säsongen.
 
Det fanns frågor förra året om hur bra Harden och Chris Paul skulle justera att leka tillsammans. Det experimentet ledde till att Rockets vann en franchise-rekord 65 spel under den ordinarie säsongen och nådde Game 7 i Western Conference Finals.