Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks förhandsgranskning av spelet

25/10/2019 0
Välkommen till ytterligare en säsong av NBA-basket på The Dream Shake. Oavsett om du har varit här i flera år eller om det är din första gång, var du välkommen att delta i diskussionen i kommentarerna. Vi har en stor kärna av regelbundna och återkommande läsare, och vi söker alltid utöka vår lilla familj till att inkludera dig. Så länge du håller dig trevlig (inga personliga attacker, slurar etc.) kommer vi att få det bra. Vi låter dig till och med svära, till skillnad från de flesta andra SB Nation-bloggar.
 
Milwaukee Bucks kommer av en anmärkningsvärd säsong där de vann 60 matcher och ägde den bästa rekorden i NBA. Leds av deras MVP Giannis Antetokounmpo, ångrullade de olyckliga kolvarna, hoppade tillbaka från en spel 1-förlust för att leverera en gentleman svep till Boston och tog en 2-0 ledning mot Toronto Raptors i Eastern Conference Finals. Sedan började Raps tillbaka till Kanada med en åtta segrar på 10 för att ta det första mästerskapet i franchiseshistoria.
 
Gör inga misstag: Bucks var det bästa laget i öst förra säsongen med stor marginal. Raptors blev heta (Fred Van Vleet gick supernova) och resten är historia. Precis som Rockets gjorde förra säsongen, försöker Bucks att köra det tillbaka på väg till ett mästerskap. De förlorade Malcolm Brogdon till Indiana, och Eric Bledsoe är på väg att börja året (uppdatering: han är faktiskt tillgänglig ikväll så den ursprungliga tidtabellen jag såg var av), men tillägget från Wesley Matthews, Kyle Korver och Robin Lopez borde hjälpa dem att stanna jordad under malning av den ordinarie säsongen och i degeln efter säsongen.
 
Milwaukee är det bästa laget i öst. Som de flesta år finns det inte många bra lag öster om Mississippifloden, men åtminstone östern skulle kunna producera ett par utmanare. The Bucks kommer att vara framträdande i slutspelet och allt annat än finalen kommer troligen att bli ett misslyckande. Deras enda verkliga tävling är Philadelphia, som kommer att behöva spendera större delen av säsongen för att ta reda på hur man kan integrera Al Horford i ett lag som förlorade Jimmy Butler.
 
TDS-författarna gjorde våra säsongsprognoser tidigare denna vecka och jag uppmuntrar dig att kolla in dem Houston Rockets NBA tröjor. För att koka upp det hela kommer Houston framgång den här säsongen att komma till dess förmåga att lägga till Russell Westbrook i mixen. Houston kärna av James Harden, Eric Gordon, P. J. Tucker och Clint Capela förenas av Russ och Danuel House, som måste göra ett hopp om Houston ska komma igenom den trånga västra konferensen.
 
Det finns några problem med bryggning för Houston, eftersom Daryl Moreys situation kommer att hänga över franchisen i flera år och Mike D’Antoni arbetar det sista året av sitt kontrakt. Om Houston långsamt kommer ut ur porten finns det en möjlighet att Houston resa till ett tredje mästerskap kan spåra innan det någonsin går igång.