Houston Rockets kommer att rapportera till Team USA träningsläge

12/06/2019 0
Houston Rockets kommer att ha flera representanter eftersom Team USA börjar träna lägret här om några månader. Vem kommer sannolikt att göra slutklippet för truppen?
Houston Rockets finns i butik för ännu en upptagen sommar. En del av busyness kommer att komma med offseasonen flyttar laget ser ut att göra medan det finns några roliga, som Rockets har tre representanter för Team USA träningslägret som kommer att äga rum i början av augusti.
 
James Harden är det uppenbara huvudstycket från Rockets som kommer att delta och kommer att göra slutklippet för Team USA-roster. De andra två från laget som kommer att vara på träningsläger är Eric Gordon och P.J. Tucker.
 
P.J. Tucker är den typ av kille som du alltid älskar att ha på golvet. I ett lag som är fullt av superstjärnor, kan Team USA använda Tucker för att göra saker som inte dyker upp i listrutorna, alltid. Han kommer sannolikt inte att göra den slutliga rosteren, men du vet aldrig! Kenneth Faried gjorde ett lag ett år 2014.
 
Eric Gordon kan ge laget ett bra skott. EG ger normalt lite extra långskott, så den kortare internationella 3-punktslinjen kan vara lite lättnad för honom. Han får chansen att arbeta sig på laget, men som Tucker kommer det sannolikt att vara ett långt skott.
 
Detta är ett intressant tillkännagivande för raketerna just nu eftersom de förväntas handla en av Gordon, Tucker och Clint Capela. Det skulle vara lite besvärligt om de aktuella raketerna är på träningsläger med någon handlas nyligen.
 
Raketerna har också ryktats för att leta efter förlängningar med Gordon och Tucker, så kanske båda kommer att vara på truppen nästa säsong. Vi måste vänta och se i början av augusti, men gratulerar till de tre för att bli namngiven till det första laget!