Golden State Warriors erbjuder Quinn Cook nytt kontrakt

06/04/2018 0
Quinn Cook är en av de positiva överraskningarna hos Golden State Warriors. The Guard spelar fortfarande med en tvåvägskontrakt, men mästaren vill göra detta till ett riktigt flerårigt kontrakt.
 
Detta rapporteras av Chris Haynes och Marc J. Spears från ESPN. Följaktligen kommer krigarna att rapportera utförandet senast den 10 april för att använda Cook i slutspelet. Det finns redan en överenskommelse om ett arbetsdokument i två år.
 
Två-kontraktet återupptogs före den här säsongen, vilket möjliggör för lag att använda en spelare i G-League och NBA. En spelare med ett sådant kontrakt kan dock tillbringa högst 45 dagar med NBA-laget.
 
Den 25-åriga Cooken skulle vara den första spelaren i historien, som skulle tjäna ett deltagande i slutspelet med ett sådant kontrakt. Krigarna måste emellertid fortfarande göra plats för Cook i sin grupp eftersom de redan har placerat 15 garanterade platser. Nyligen spekulerades det att Omri Casspi kunde sparkas för det.
 
Cook övertygad i ersättning av Stephen Curry och gjorde tvåsiffrig i de senaste 11 matcherna. Med den två-tiden MVP som sannolikt passar för andra omgången av play-offs spelar Cook, som förrätt på första, en viktig roll för mästaren.
 
I totalt 29 uppdrag den här säsongen satte Guarden 8,9 poäng och 2,5 hjälper i genomsnitt. Under säsongen 2016/17 gjorde Cook utöver det totalt 14 matcher för Dallas Mavericks och New Orleans Pelicans.