Djup en nyckelstyrka för OKC Thunder enligt ringsignalen

06/09/2018 0
När du skriver in den andra delen av ett nytt kapitel för OKC Billiga Oklahoma City Thunder Basket tröjor Thunder, kan vi bara hoppas att det fortfarande kommer bra saker att komma. Men om förra året lärde oss något, kan inget resultat uteslutas.
 
Vad som hände med den gamla skolan, hårdnosad basket när motståndarna hatade varandra och skulle göra någonting för att vinna? Svaret på denna fråga är Russell Westbrook. Oberoende av situationen när Westbrook tar golvet, hatar han alla som står i hans vinstsätt.
 
Westbrook smittsamma passion tar över hela franchisen, från sina lagkamrater till fansen. Det är hans konkurrenskraftiga körning som har fortsatt att hålla laget konkurrenskraftigt. Och det är naturen i hans hänsynslösa spelstil som håller nationell uppmärksamhet. I Ringerens senaste utseende på Thunder kan inget resultat uteslutas.
 
Eftersom Thunder spelar upp och ner med Westbrook prestanda, är det inte konstigt att laget kämpade ibland förra säsongen. Men med Andre Roberson tillbaka, nya ansikten på laget och återkomsten av Paul George är djupet nu en styrka för Oklahoma City.
 
Mellan internet och TV-personligheter fortsätter Westbrook-hatarna att påminna oss hur lågt åska går när den orädd ledaren inte gör sina skott. Vad som inte talas om så mycket är dock den andra sidan av det myntet.
 
Ja, det finns tider när Westbrook motor leder till oförutsedda omsättning eller dåliga skott. Men när han gör skott och gör allt rätt, är Thunder nästan oslagbar.
 
Om det myntet händer för att komma upp i en kritisk tid i slutspelet basketkläder, kan det vara Westbrooks hänsynslösa övergivande som slår av Warriors. Och för dem som tror att Warriors borde bara lämnas trofén nu, kom ihåg att Raketterna hade dem på repen innan Chris Paul gick ner med en skada.