Bradley Beal: Celtics vill göra det fysiskt, så låt oss göra det

05/05/2017 0
WASHINGTON - Guard Bradley Beal anser att Washington-guiderna måste "trycka tillbaka" mot Boston Celtics 'physicality om NBA tröjor guiderna hoppas att rallya från ett 0-2-underskott i en semifinal-serie i Eastern Conference.
 
Beal var begränsad till 14 poäng på 4-of-15-skytte på 47 minuter och missade en summer-beater i slutet av reglering i Washingtons övertidsförlust i Game 2 på tisdag.
 
Talade vid Washingtons morgonskytte innan torsdagens spel 3 (8 pund ET, ESPN), sade Beal att Celtics gör spelen "lite otäck" och vill att guiderna ska svara i natura.
 
"Att gripa och hålla, det är en del av seghet. Det är deras sätt att ta oss ur spelet," sa Beal, som i genomsnitt är 25,8 poäng per spel i efterseasonen. "De vill göra det fysiskt, vill göra det lite otäckt. Vi måste vara samma sätt. Vi måste vara fysiska, vi måste hålla, ta en liten bit, slå killar. Håll det rent, men se till att du är säker De känner oss. "
 
Tillagd Beal: "Vi får mycket grovt men det är slutspelet. Vi kan inte klaga, det går inte att vara passivt. Vi måste trycka tillbaka."
 
Beal betonade att han inte kände att Celtics hade varit smutsiga med sitt spel, men tror att guiderna helt enkelt skulle öka sin egen fysikalitet, speciellt efter 5-fots-9-poängskytten Isaiah Thomas gjorde 53 poäng på tisdagskvällen.
 
John Wall gjorde 40 poäng för guiderna i Game 2 men var tyst i fjärde kvartalet och övertid när Thomas producerade 29 av hans poäng för att leda Boston till seger. Wall gick inte igenom lagets tävlingstid på torsdag och sa att han är "lite knuffad" med mindre handleds- och fotledsproblem, men inget som skulle hindra honom från att spela i Game 3.
 
"De är mer fysiska än vad vårt team är," sade Wall. "De ger inte upp enkla layups som vi har. Jag tycker att vi måste ta ett annat tillvägagångssätt, inte försöka skada någon, bara spela fysisk och smart basket."
 
Celtics bekräftade onsdagen före sin off-day-övning i Washington att de har försökt göra saker svårt för Beal i denna serie.
 
"När vi hörde hans uppsättningar kallas - jag tror bara att vår medvetenhet om hans speluppringning är väldigt hög. Jag tror att varje kille på domstolen är på en sträng med honom", säger Boston swingman Jae Crowder. "Vi försöker göra det så tufft som möjligt för honom eftersom vi vet att han kan få det att gå. Håll bara olika kroppar på honom, behåll annorlunda utseende och inte låta honom trivas."
 
Celtics tränare Brad Stevens sa att Celtics har försökt göra det så tufft som möjligt på Beal, och han är osannolikt att missa några av de skott han saknade i Game 2.
 
När det gäller hur guiderna kan sakta ner Thomas, som i genomsnitt ser 43 poäng i seriens första två spel, sa Beal att det inte finns något enkelt svar.
 
"Han är liten, han är snabb," sa Beal. "Han har en väldigt bra förändring av takt, förändring av riktning. Han kan sluta på en dime, dra upp. Han är väldigt svårt, så hård som det måste vi innehålla honom. Vi måste göra vårt bästa för att ta det ur hans händer."
 
Trots all den extracurricular aktivitet som inträffade under regelbundna möten mellan de två lagen har Celtics och Wizards mest spelat bra i denna playoff-serie.
 
Al Horford och Markieff Morris pratar inte precis när Morris skjutit Horford i publiken i Game 2, Billiga Boston Celtics Basket tröjor och Thomas fick senare en dubbel teknisk med Morris.
 
Båda lagen har dock lyckats hålla sina känslor tidigt i serien trots det fysiska spelet.