Att titta på James son växer upp och tävlar med den gamla mannen

08/08/2018 0
James äldsta son, Brownie, valde att gå med i Crossroads Middle School i Santa Monica-området i Los Angeles. Detta är en Los Angeles basketskola där Brownie kommer att börja ett nytt liv av lärande och basket, och det är här James är i år. En av de viktiga anledningarna till att välja Lakers på sommaren Billiga Cleveland Cavaliers Basket tröjor. Han hoppas att hans son kommer att få en bättre basketutbildning och hoppas kunna konkurrera med varandra i framtiden.
 
Kanske vet du inte mycket om Brownie, men jag tror att du måste ha sett hans videospel på sociala medier, inklusive Brownie dunk som brukade skärpa det sociala nätverket förra veckan, kasta bollen högt och springa, ta av, handedly buckled, hela uppsättningen rörelser på en gång, visar att den yngre Brownie redan har överträffat kropps talang och basketkompetens hos de flesta av hans kamrater.
 
Fläktar kan alltid hitta skuggan av James i Brownie-spelvideon, och hoppas att Brownie kan spela som sin far, det här är fansens förväntningar, de hoppas kunna bevittna en annan James-historia i framtiden.
 
Faktum är att Brownie väldigt liknar sin far på vissa ställen, han är glad att dela bollen, kan hitta sina lagkamrater lika exakt som James och passera bollen ut. Hans kropp är stark, han kan slutföra en layup i fysisk konfrontation och vara bra att dra nytta av det. Samtidigt har han också en bra utvändig skytte, oavsett om det är att fånga bollen eller dribbla skytte, kan slutföra poängen.
 
I sommar vann Brownies lag mästerskapet i USBA National Championships som hölls i Charlotte. Denna händelse kallas oftare som AUU Tour, som tillhör amatörligan, men det lockar till och med en stor del av talangen. De små spelarna deltog. Brownie är för närvarande rankad 10 i 2023 "Newcomer Rankings", och hans backcourt-partner Mickey Williams rankas först och den starka backcourt av de två är en viktig anledning till att laget ska vinna.
 
Varje gång det finns en tävling med Brownie, kommer det alltid att locka fler publik. Folk vill se hur James son spelar. James tittade också på Brownies spel många gånger i sommar, och superstjärnan i NBA. Sitter på sonens sida, bara en far som jublade på sin son. Han kommer att stå upp och klappa för målet, och kommer att klaga på grund av missnöje med straffet.
 
Som James sons son brukade Brownie vänja sig vid rampljuset. När han var nio år gammal började alla att uppmärksamma honom. Alla hoppas att han en dag kommer att kunna komma in i NBA och James för att tävla på samma stadium. James sa också att detta är en av hans största önskemål.
 
Brownie, som är under 14 år, hoppas landa i NBA år 2023. Vid tiden James är 38 år har James inte sett ett regressivt fysiskt tillstånd de senaste åren, även om han är 40 år gammal är det inte ett problem. Brownie har också gått i basketskolan i Los Angeles för att få mer avancerad och vetenskaplig basketträning, vilket är en viktig anledning till att James väljer Lakers. Om denna situation utvecklas stadigt enligt denna situation är det inte tomt tal mellan de två.
 
Brownie kan visa sin talang och färdigheter i basket i en ung ålder. Förutom goda gener har James skapat en bra miljö för honom att förfalska honom. Men du får mycket mer, och du måste bära mer, och Brownie, som bär namnet LeBron James, står också inför det tryck som hans kamrater inte kan känna. Efter samma superstar erkände O'Neills son Sharif också att Brownie står inför större tryck än han.
 
James själv sa att han nu beklagar att han gav Brownie namnet LeBron James NBA tröjor. Det är en väldigt stolt sak att få faderns namn, men i Brownie är det mer en utmaning. Denna ovanliga stolthet kräver att han strävar efter mer. Gåvan som ges av detta öde har sakta markerat priset så tidigt som tiden.
 
Innan vi bevittnar fadern och sonen som tävlar i samma skede behöver vi fortfarande vänta långsamt och vänta på att Brownie växer upp och växa på en väg full av ljus men full av törn.