Atlanta Hawks Se till Fortsätt Vinn Streak Against Pacers

27/12/2018 0
Atlanta Hawks försöker någonting nytt under sina senaste tre matcher den här säsongen och spelar bra basket. Hawksna har tittat sammanhängande och vann tre i rad för Coach Pierce.
 
Atlanta Hawks sitter 12: e öster vid (9-23), med tre av sina 9-vinner som kommer i sina tre sista matcher. Nu kommer Hawksna ta en segersträcka tillbaka till Atlanta som de tar på ett playoff-bundet Pacer-lag.
 
Titta på hökarna sätta ihop tre segrar i rad har varit roliga för en Hawks fanbas som håller på med det som redan är en mycket lång årstid.
 
Att försöka sätta fyra segrar tillsammans kommer att vara en utmaning, eftersom hökarna tar på Pacers ikväll i Atlanta.
 
John Collins och Trae Young har ledt vägen för Hawksen hittills denna säsong med Collins i genomsnitt 18 poäng och Young i genomsnitt 15 poäng ett spel.
 
Collins exemplifierar vad coachingpersonalen predikar till denna mycket unga Hawks roster. Han hyser hela tiden, spelar ett tufft försvar och ger laget ett stort behov av hot för att få poäng i färgen.
 
Young är mer en finessspelare som erbjuder laget en scorer som kan underlätta bättre än de flesta poängvakterna runt ligan.
 
Hans förmåga att hitta den öppna mannen och ställa upp sina lagkamrater är baffling för en rookie. Om hökarna fortsätter att stränga tillsammans vinner det att Collins och Young leder vägen för en roster av cast offs.
 
Tonight's game mot Pacers kommer att bli ett bra test efter att laget har slog guiderna, kolvarna och Knicks.
 
Trae Young måste fortsätta att bli bättre och leda den första enheten, det här är särskilt sant medan John Collins slår igenom en skada. Young är Hawks framtid och han fortsätter att visa varför ikväll i Atlanta.